Menakur Så här fungerar det

Minska besvären under klimakteriet

Menakur är en norskutvecklad produkt som kan lindra de vanligaste klimakteriebesvären, som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. 

Ingredienser

Menakur innehåller ingredienser som kan vara näringsmässigt fördelaktiga under denna övergångsperiod. Magnesium och B-vitaminer bidrar till att nervsystemet fungerar normalt och minskar trötthet och orkeslöshet. Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten.

Synergieffekt

Vid regelbunden användning av Menakur kan dessa verksamma ämnen lindra klimakteriebesvären.

Menakur og overgansalderenKlimakteriet

Klimakteriet inträffar normalt någon gång mellan 40 och 60 års ålder. Under denna fas i livet minskar kroppens produktion av östrogen i takt med att äggstockarna gradvis slutar att fungera och till slut upphör menstruationen helt. Den minskade mängden östrogen i kroppen kan medföra en rad olika besvär. Några av de vanligaste är värmevallningar, nattsvettningar och sömnstörningar.

En naturlig fas i livet

Klimakteriet är precis som puberteten en naturlig fas i livet. Det är inte en sjukdom, utan en naturlig process som alla kvinnor går igenom. De flesta kvinnor som går igenom klimakteriet upplever besvär. Det är med andra ord helt normalt. Besvären är inte farliga, men de kan påverka livskvaliteten i flera år.

Använd Menakur

Menakur kan lindra övergångsbesvären. Menakur innehåller endast naturliga ingredienser och kan därför användas regelbundet utan risk för biverkningar. Idag används Menakur regelbundet av flera tusen kvinnor som upplever att deras besvär har minskat.

Menakur inneholder aktive og virkningsfulle ingredienser

Menakur – utvecklat för att hjälpa kvinnor genom klimakteriet

Menakur innehåller bland annat B6 som lindra symtom som vallningar, humörsvängningar, brist på energi, nattsvettningar och sömnlöshet.

Menakur är utvecklat för att lindra de vanligaste symtomen i övergångsåldern. Många av våra kunder har använt Menakur under flere år.