Menakur Så här fungerar det

Minska besvären under klimakteriet

Menakur är en norskutvecklad produkt som kan lindra de vanligaste klimakteriebesvären, som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Menakur rekommenderas om du inte vill använda receptbelagda östrogenpreparat som kan ge biverkningar utan hellre vill ha ett naturligt alternativ.

Effektiva ingredienser

Menakur innehåller ingredienser som är näringsmässigt fördelaktiga under denna övergångsperiod. Menakur består av en kombination av verksamma ämnen, bland annat rödklöver, som kan lindra de vanligaste klimakteriebesvären – värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Menakur innehåller även magnesium och B-vitaminer. Magnesium och B-vitaminer bidrar till att nervsystemet fungerar normalt och minskar trötthet och orkeslöshet. Vitamin B6 bidrar till att reglera hormonaktiviteten.

Synergieffekt

Vid regelbunden användning av Menakur kan dessa verksamma ämnen lindra klimakteriebesvären så att du så småningom slipper dem helt.

Menakur og overgansalderenKlimakteriet

Klimakteriet inträffar normalt någon gång mellan 40 och 60 års ålder. Under denna fas i livet minskar kroppens produktion av östrogen i takt med att äggstockarna gradvis slutar att fungera och till slut upphör menstruationen helt. Den minskade mängden östrogen i kroppen kan medföra en rad olika besvär. Några av de vanligaste är värmevallningar, nattsvettningar och sömnstörningar. 4 av 5 kvinnor upplever någon form av besvär under klimakteriet.

En naturlig fas i livet

Klimakteriet är precis som puberteten en naturlig fas i livet. Det är inte en sjukdom, utan en naturlig process som alla kvinnor går igenom. De flesta kvinnor som går igenom klimakteriet upplever besvär. Det är med andra ord helt normalt. Besvären är inte farliga, men de kan påverka livskvaliteten negativt i flera år.

Använd Menakur

Menakur kan lindra övergångsbesvären. Menakur innehåller endast naturliga ingredienser och kan därför användas regelbundet utan risk för biverkningar. Idag används Menakur regelbundet av flera tusen kvinnor som upplever att deras besvär har minskat kraftigt och i många fall försvunnit helt.

Menakur inneholder aktive og virkningsfulle ingredienser

Menakur är det mest kompletta och effektiva kosttillskottet på marknaden

Det finns ingen naturprodukt på marknaden som har en mer komplett effekt än Menakur. Menakur innehåller ingredienser med dokumenterat stor synergieffekt och är den enda produkt du behöver för att motverka klimakteriebesvär.

Menakur är utvecklat för att lindra de vanligaste symtomen i övergångsåldern, och innehåller dessutom tranbär som kan hjälpa vid urinvägsinfektion. Därför rekommenderar vi att du använder Menakur så länge övergångsåldern varar.