Menakur Magasinet

 • Inte riktigt vad du hade hoppats på?

  Inte riktigt vad du hade hoppats på?

  Vissa av våra kunder upplever tyvärr inte den effekt de hade hoppats på när de börjat med Menakur™. Det är viktigt för oss att förklara att det kan ta lite tid. Men det är ingen tvekan om att ett regelbundet intag ger effekt.
 • – Äntligen kan jag sova gott utan att få värmeslag!

  – Äntligen kan jag sova gott utan att få värmeslag!

  Att kunna sova en hel natt utan att vakna av värmevallningar är något som Carina Bladh länge bara hade vågat drömma om. Tack vare Menakur kan hon nu äntligen få ner temperaturen!
 • Äntligen slipper jag jobbiga värmevallningar

  Äntligen slipper jag jobbiga värmevallningar

  Ewa Julin led av värmevallningar som störde henne framför allt på jobbet. Men så provade hon naturpreparatet Menakur. – Jag blev mycket bättre efter några dagar, och nu har jag inga problem alls, berättar hon.
 • Du gjorde ett mycket bra val!

  Du gjorde ett mycket bra val!

  Hela 9 av 10 av våra kunder är så nöjda med Menakur™ att de rekommenderar produkten till andra kvinnor.
 • 9 av 10 kvinnor i klimakteriet väljer Menakur

  9 av 10 kvinnor i klimakteriet väljer Menakur

  Menakur™ är en naturprodukt som är utvecklad för att hjälpa kvinnor i klimakteriet. Hela 9 av 10 av våra kunder är så nöjda med Menakur att de rekommenderar produkten till andra.
 • – Jag trodde det var för bra för att vara sant

  – Jag trodde det var för bra för att vara sant

  Kvinnor borde bli bättre på att prata om klimakteriebesvär, tycker Turid Helene Dahl. Hon har själv haft problem med kraftiga värmevallningar, som försvann när hon upptäckte naturpreparatet Menakur.
 • Rödklöver och fytohormoner

  Rödklöver och fytohormoner

  Rödklöverns rika näringsinnehåll består av lättupptagligt protein och ett östrogenliknande hormon som blir ett bra tillskott under klimakteriet. Rödklövern kan lindra de nattliga vallningar och torra slemhinnor som kan uppstå under kvinnans menopaus
 • Menakur hjälper dig genom klimakteriet

  Menakur hjälper dig genom klimakteriet

  MenaKur är ett naturligt kosttillskott som är utvecklat för att hjälpa kvinnor genom klimakteriet. Den unika sammansättningen av ingredienser hjälper mot de flesta besvär och symtom under klimakteriet, framför allt mot värmevallningar.
 • De dolda klimakteriebesvären

  De dolda klimakteriebesvären

  Värmevallningar och nattliga svettningar är tydliga symtom, men att effekterna rör sig ned genom benen under är inget man märker lika tydligt. Så desto viktigare är det att förebygga detta.