Menakur Magasinet

 • Magnesium – kroppens supermineral

  Magnesium – kroppens supermineral

  Äter du sunt och får i dig vitaminer och mineraler som järn och kalcium? I så fall bör du komplettera med detta med magnesium, som har en mycket viktig roll när det gäller ett stort antal av kroppens funktioner.
 • De dolda klimakteriebesvären

  De dolda klimakteriebesvären

  Värmevallningar och nattliga svettningar är tydliga symtom, men att effekterna rör sig ned genom benen under är inget man märker lika tydligt. Så desto viktigare är det att förebygga detta.
 • Metoderna som hjälper mot klimakteriebesvär

  Metoderna som hjälper mot klimakteriebesvär

  Här berättar vi om 5 effektiva tips för dig som är i klimakteriet. Dessa metoder fungerar och kommer att hjälpa dig om du använder dem.
 • Menakur kan hjälpe dig genom klimakteriet

  Menakur kan hjälpe dig genom klimakteriet

  MenaKur är ett naturligt kosttillskott som är utvecklat för att hjälpa kvinnor genom klimakteriet. Sammansättningen av ingredienser hjälper mot de flesta besvär och symtom under klimakteriet, framför allt mot värmevallningar.
 • Prova Menakur GRATIS!

  Prova Menakur GRATIS!

  För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månads förbrukning till 0 kronor, direkt hem i din brevlåda. Du betalar bara 79 kronor för frakt!
 • – Mina värmevallningar är praktiskt taget borta

  – Mina värmevallningar är praktiskt taget borta

  För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en GRATIS provförpackning!
 • Klimakteriet och Menakur!

  Klimakteriet och Menakur!

  Menakur är ett hormonfritt kosttillskott som rekommenderas av många. Menakur är specialutvecklat för att hjälpa kvinnor genom klimakteriet!
 • – Naturligt är alltid bättre

  – Naturligt är alltid bättre

  Att hitta rätt hjälp för att lindra värmevallningar var lättare sagt än gjort för Annelie Nielsen. Men till sist upptäckte hon Menakur och kan nu äntligen andas ut – och slippa svettas!
 • Menakur – för dig som befinner dig mitt i livet

  Menakur – för dig som befinner dig mitt i livet

  Hormonförändringar under klimakteriet ökar risken för förlust av benmassa. Under den här perioden i livet är det extra viktigt att få i sig tillräckligt mycket kalcium och vitamin D, som stärker skelettet.
 • Därför kan rödklöver hjälpa mot klimakteriebesvär

  Därför kan rödklöver hjälpa mot klimakteriebesvär

  Rödklöver kan därför lindra värmevallningar och torra slemhinnor under klimakteriet. Örten innehåller nämligen ett växthormon som liknar östrogen.