Menakur Ingredienser

Unik sammansättning

Du kan tryggt använda Menakur regelbundet. Menakur innehåller endast naturliga ingredienser och kan därför användas utan risk för biverkningar. Genom att inta Menakur regelbundet kan du lindra klimakteriebesvären.

Ingredienserna i Menakur ger effekt och lindrar de symtom som du kan uppleva i samband med klimakteriet, som nattsvettningar och värmevallningar. Här kan du läsa mer om ingredienserna:

RødkløverRödklöver

Rödklöver innehåller isoflavoner som kan hjälpa mot värmevallningar och nattsvettningar i övergångsåldern. Dessa växtämnen kan bidra till att östrogennivåerna upprätthålls under klimakteriet. De kallas fytoöstrogener och har egenskaper som liknar det kvinnliga könshormonet östrogen.

AlfalfaAlfalfa (blålusern)

Menakur innehåller också Alfalfa. Alfalfa innehåller bland annat isoflavonoid formononetin

BiotinBiotin

Biotin bidrar till att bibehålla normala slemhinnor, något som ofta är ett problem i klimakteriet. Biotin behövs även för nervsystemets funktion och kan motverka humörsvängningar.

MagnesiumMagnesium

Magnesium kan motverka symtom som trötthet och orkeslöshet, något som de flesta upplever i klimakteriet. Många kvinnor får även problem med minskad benmängd vilket kan leda till benskörhet. Magnesium stärker skelettet och kan därför motverka dessa problem.

 

Användning och dosering