Menakur Ingredienser

Unik sammansättning

Du kan tryggt använda Menakur regelbundet. Menakur innehåller endast naturliga ingredienser och kan därför användas utan risk för biverkningar. Genom att inta Menakur regelbundet kan du lindra klimakteriebesvären och på sikt kan de försvinna helt.

Ingredienserna i Menakur ger en snabb effekt och lindrar de symtom som du kan uppleva i samband med klimakteriet, som nattsvettningar och värmevallningar. Det finns ingen naturprodukt på marknaden som har en mer komplett effekt än Menakur. Menakur är den enda produkt du behöver för att motverka klimakteriebesvär och den innehåller ingredienser med dokumenterat stor synergieffekt. Här kan du läsa mer om ingredienserna.

RødkløverRödklöver

Rödklöver innehåller isoflavoner som kan hjälpa mot värmevallningar och nattsvettningar i övergångsåldern. Dessa växtämnen kan bidra till att östrogennivåerna upprätthålls under klimakteriet. De kallas fytoöstrogener och har egenskaper som liknar det kvinnliga könshormonet östrogen. Rödklöver har dessutom en positiv påverkan på hormonbalansen.

AlfalfaAlfalfa (blålusern)

Alfalfa innehåller fytoöstrogen, som kan bidra till att lindra symtom och besvär i övergångsåldern.

BiotinBiotin

Biotin bidrar till att bibehålla normala slemhinnor, något som ofta är ett problem i klimakteriet. Biotin behövs även för nervsystemets funktion och kan motverka humörsvängningar.

MagnesiumMagnesium

Magnesium kan motverka symtom som trötthet och orkeslöshet, något som de flesta upplever i klimakteriet. Många kvinnor får även problem med minskad benmängd vilket kan leda till benskörhet. Magnesium stärker skelettet och kan därför motverka dessa problem.

 

Användning och dosering