Menakur Magasinet

Värmevallningarna försvann!

– Det var så besvärligt att det gick ut över livskvaliteten. Menakur blev helt enkelt min räddning. Nu rekommenderar jag alla kvinnor i klimakteriet att testa.

– Jag och mina väninnor träffas varje månad och stickar tillsammans. Vi pratar öppet om allt och den här gången pratade vi om värmevallningar. Vi är alla kvinnor över 40 år, så det är dessvärre en naturlig del av vardagen, skrattar 46-åriga Nadja från Köpenhamn.

Då kom det fram att två av dem redan hade använt Menakur i en månad.

– Båda upplevde att värmevallningarna hade minskat betydligt. Det fick oss andra att bli nyfikna, så vi bestämde oss hela gänget, sammanlagt sex personer, för att testa. Det ångrar varken jag eller de andra, för att uttrycka det milt, säger en entusiastisk Nadja.

Fick värmevallningarna att försvinna

Nu har väninnorna använt Menakur i över fyra månader och alla pratar oerhört positivt om det naturliga kosttillskottet. – Vi har alla blivit av med värmevallningarna. Personligen känner jag att produkten även har haft en positiv inverkan på mitt humör.

När vi träffas är värmevallningar inte längre ett samtalsämne, och det är ju helt fantastiskt, ler Nadja.

thor
Nadja: Gav mig en fantastiskt bra upplevelse

– Produkten fungerade över all förväntan. Nu rekommenderar jag Menakur till alla som känner av klimakteriebesvär. Menakur har inga biverkningar och därför är det enkelt att rekommendera det till andra. Det skulle glädja mig om ännu fler fick uppleva att värmevallningarna försvann, säger Nadja.

Perfekt för dig!

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Dessutom innehåller Menakur ämnen som är viktiga för skelettet, såsom D-vitamin, kalcium och magnesium.

Hela 9 av 10 personer rekommenderar Menakur till andra kvinnor i klimakteriet

– Det är skönt att veta att jag dessutom får i mig det jag behöver för att även framöver ha en stark benstomme. Det är inte alla kvinnor som är medvetna om detta, men det är faktiskt viktigt, avslutar Nadja.

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Jag vill gärna prova Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dagar!

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för endast 0 kronor + porto 79 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad KOSTNADSFRI* förbrukning, direkt hem i din brevlåda.
* Du betalar endast 79 kr i frakt. Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.