Menakur Magasinet

– Mina värmevallningar är praktiskt taget borta

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en GRATIS provförpackning!

Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder.

Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande: Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en provförpackning till dig for halva priset. Det enda du behöver betala är 174:-.

– Alla borde prova

Menakur har sålts i tusentals exemplar i hela Skandinavien. Produkten är utvecklad för dig som befinner dig i klimakteriet. Genom att använda Menakur har tusentals kvinnor i Norden blivit av med värmevallningarna och dålig sömn.

– Mina värmevallningar är nu praktiskt taget borta, naturligtvis har jag svettningar ibland, men inte alls på samma sätt som förut. Jag känner mig piggare, gladare, lyckligare, ja, jag mår helt enkelt mycket bättre, säger Annelie Nielsen.

thor

Menakur: För dig som befinner dig i klimakteriet.

– Jag har testat så många nu och Menakur är det enda som faktiskt fungerar. Alla som har problem i klimakteriet borde prova, att slippa svettas är helt underbart, säger Carina Bladh.

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Dessutom innehåller Menakur ämnen som är viktiga för skelettet, såsom Vitamin-D, kalcium och magnesium.

Jätterea!

Vill du prova Menakur och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en provförpackning till halva priset” Det enda du behöver betala är 174:-

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Menakur till HALVA PRISET! Kun 174,- GRATIS frakt

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!
Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.