Menakur Magasinet

Menakur kan hjälpe dig genom klimakteriet

MenaKur är ett naturligt kosttillskott som är utvecklat för att hjälpa kvinnor genom klimakteriet. Sammansättningen av ingredienser hjälper mot de flesta besvär och symtom under klimakteriet, framför allt mot värmevallningar.

Hur fungerar MenaKur?

Ingredienserna i MenaKur är noga utvalda för att ge optimal effekt för kvinnor i övergångsåldern. Rödklöver innehåller naturliga, östrogenliknande isoflavoner som kan minska värmevallningar och återställa hormonbalansen. Menakur är utvecklat för att förbättra livskvaliteten för kvinnor som drabbas av typiska klimakteriebesvär, som humörsvängningar, brist på energi, sömnsvårigheter och framför allt värmevallningar.

thor
May Ingunn: Menakur fungerade från dag 1!

– Det är helt fantastiskt! Jag är så glad att jag äntligen har hittat något som hjälper mot värmevallningarna, säger May Ingunn.

Menakur innehåller även magnesium och B-vitaminer. Magnesium och B-vitaminer bidrar till att nervsystemet fungerar normalt och minskar trötthet och orkeslöshet. Vitamin B6 bidrar ytterligare till att reglera den hormonella aktiviteten. Menakur är också den enda produkten mot klimakteriebesvär som innehåller tranbär, som kan lätta och lindra smärtor i samband med urinvägsinfektion.

Flera tusen kvinnor använder MenaKur mot värmevallningar

Tusentals kvinnor i Norden använder MenaKur. Genom att använda MenaKur regelbundet har de blivit av med besvär som nattsvettningar, värmevallningar och dålig nattsömn. För 90 % inträffar klimakteriet mellan 45 och 55 år, medan det för 5 % inträffar efter fyllda 55. Under denna period rekommenderas att man använder ett kosttillskott som kan lindra besvären.

Nu har vi sålt över 60 000 förpackningar! Det vill vi fira genom att erbjuda bästsäljaren Menakur™ till HALVA PRISET! Kun 174:- Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Menakur till HALVA PRISET! Kun 174,- GRATIS frakt

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!
Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.