Menakur Magasinet

Menakur – för dig som befinner dig mitt i livet

Hormonförändringar under klimakteriet ökar risken för förlust av benmassa. Under den här perioden i livet är det extra viktigt att få i sig tillräckligt mycket kalcium och vitamin D, som stärker skelettet.

Det finns ett tydligt samband mellan klimakteriet och minskad benmassa. Orsaken är att kroppen slutar att producera östrogen. Denna hormonella förändring ger med andra ord inte bara upphov till en rad andra kända klimakteriebesvär, utan även till förlust av benmassa – vilket ökar risken för benskörhet.

En av tre kvinnor i Norden drabbas av benskörhet

Förlust av benmassa är inte lika lätt att upptäcka som andra symtom som förknippas med klimakteriet. Just därför är det viktigt att vara observant på detta. Sverige ligger i världstoppen när det gäller benskörhet (osteoporos), vilket är ett stort problem. Brott i handleder, höfter och så vidare ger starka smärtor för den som drabbas av det.

Ta kontroll över problemet – innan det är för sent

Idag använder tusentals kvinnor Menakur mot typiska klimakteriesymtom, och många upplever att deras besvär minskar successivt – helt utan biverkningar. Detta beror på Menakurs unika sammansättning av naturens egna ”läkemedel”: örter, mineraler och vitaminer. Varje tablett innehåller bland annat en rekommenderad dos av både kalcium och D-vitamin – tillskott som bidrar till att förebygga förlust av benmassa och benskörhet.

thor
Ett unikt kosttillskott: 2 tabletter varje dag gör susen

Genom att börja använda Menakur redan nu stärker du skelettet och minskar risken att drabbas av benskörhet. Menakur innehåller dessutom ämnen som motverkar värmevallningar och andra vanliga klimakteriebesvär. Det är med andra ord en produkt som kan ge många positiva effekter under klimakteriet.

Ont i ryggen?

Den minskade nivån av det inflammationshämmande hormonet östrogen leder ofta till ledbesvär och smärta. Om du har ont i ryggen till exempel, kan orsaken helt enkelt vara att du är i klimakteriet.

Menakur är ett naturtillskott särskilt framtaget mot klimakteriebesvär. Menakur rekommenderas om du inte vill använda receptbelagda östrogenpreparat som kan ge biverkningar utan föredrar ett naturligt alternativ. Detta gör Menakur till en genial produkt för kvinnor i klimakteriet.

Kampanj – prova till halva priset!

Vill du prova Menakur och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en provförpackning till dig endast 174 kr. Du behöver inte betala för frakten. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Menakur till HALVA PRISET! Kun 174,- GRATIS frakt

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 148.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!
Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.