Menakur Magasinet

Menakur rekommenderas av ett ökande antal nöjda kunder

Maria Johansson från Västerås (som du såg i filmen) är bara en av flera tusen nöjda kunder. Menakur har sålts i tusentals exemplar i hela Skandinavien. Menakur är ett fantastiskt bra alternativ för kvinnor som närmar sig eller befinner sig i klimakteriet!

Menakur™ är utvecklat för att hjälpa kvinnor genom klimakteriet. Efter flera års produktutveckling lyckades vi ta fram en produkt som enbart innehåller naturliga ingredienser, men som ger samma effekter som receptbelagda behandlingar med östrogen. Menakur är en helt unik produkt.

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Dessutom innehåller Menakur ämnen som är viktiga för skelettet, såsom Vitamin-D, kalcium och magnesium.

Slipp värmevallningarna

Genom att använda Menakur™ har tusentals kvinnor i Norden blivit av med värmevallningarna och några har till och med blivit av med besvären helt. För Turid, Elisabeth och Carina fungerade Menakur så bra att de knappt trodde det var sant.

Alla kvinnor som är i klimakteriet borde prova det här

Det säger fler och fler av våra kunder, vilket gör oss inte så lite stolta! Nu har vi sålt över 60 000 förpackningar och det vill vi fira genom att erbjuda dig att prova produkten – helt GRATIS!

Vill du prova Menakur och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en GRATIS provförpackning till dig. Det enda du behöver betala är 79 kr för frakten. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Jag vill gärna prova Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dagar!

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för endast 0 kronor + porto 79 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad KOSTNADSFRI* förbrukning, direkt hem i din brevlåda.
* Du betalar endast 79 kr i frakt. Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.