Menakur Magasinet

May Ingunns värmevallningar försvann över natten

– Jag har provat i stort sett allt, men ingenting har hjälpt mot mina klimakteriebesvär. Menakur hjälpte från dag ett!

May Ingunn Bye befann sig i en desperat situation. Värmevallningarna som började för 2–3 år sedan gjorde livet svårare för henne. Problemet var värst på nätterna och så småningom fick 51-åringen från Narvik allvarliga sömnsvårigheter. – Värmevallningar och nattsvettningar drabbar många kvinnor i min ålder. För mig gick det ut över sömnen. Men inte nog med det. Livskvaliteten blev mycket sämre när jag inte fick någon vila och kunde samla kraft. Jag låg och vred mig i mina fuktiga sängkläder.

Fungerade från dag ett

Hon fick höra talas om naturprodukten Menakur™ och tyckte att det lät intressant. Hon hade redan provat i stort sett allt som fanns i fråga om preparat mot klimakteriebesvär och hade blivit besviken varje gång.

– Jag bestämde mig för att i alla fall prova så att jag skulle kunna säga att jag inte hade lämnat något åt slumpen. Förväntningarna var alltså inte särskilt uppskruvade, men döm om min glädje när jag märkte att Menakur fungerade från dag ett, säger May Ingunn.

thor
Fick kontroll: Med Menakur har May fått bukt med klimakteriebesvären

Redan natten efter att hon tagit sin första tablett var värmevallningarna mycket mindre besvärande. Och så fortsatte det. Det dröjde inte länge förrän May Ingunn kunde sova gott hela natten.

En helt ny vardag

– Det är helt fantastiskt! Jag är så glad att jag till sist har hittat något som hjälper mot värmevallningarna. Jag kan fortfarande bli litet varm men skillnaden mot förut är jättestor. Tack vare att jag sover gott får jag den överskottsenergi jag behöver på både jobbet och fritiden.

-Budskapet var klockrent: Menakur fungerar!

Inga biverkningar

Rädslan för biverkningar har gjort May Ingunn misstänksam mot traditionella östrogenkurer. – Men Menakur har inga biverkningar, vilket gör att man bara älskar produkten. Jag brukar berätta om mina erfarenheter för vänner och bekanta som är i samma situation. Det skulle vara roligt om mina erfarenheter kunde bidra till att även andra kunde få en litet lättare vardag, säger May Ingunn.

Nu har vi sålt över 60 000 förpackningar! Det vill vi fira genom att erbjuda dig att köpa bästsäljaren Menakur™ till 79 kronor! Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Jag vill gärna prova Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dagar!

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för endast 0 kronor + porto 79 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad KOSTNADSFRI* förbrukning, direkt hem i din brevlåda.
* Du betalar endast 79 kr i frakt. Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.