Menakur Magasinet

– Jag trodde det var för bra för att vara sant

Kvinnor borde bli bättre på att prata om klimakteriebesvär, tycker Turid Helene Dahl. Hon har själv haft problem med kraftiga värmevallningar, som försvann när hon upptäckte naturpreparatet Menakur.

– Jag tänker ofta på våra mödrar. I den generationen var det många som led sig igenom klimakteriet på egen hand. Man pratade inte om sånt. Nuförtiden är vi lite bättre men jag tycker ändå att det borde finnas en större öppenhet runt klimakteriebesvär. Det är viktigt att prata om något som drabbar så många, säger Turid Helene Dahl.

Värmevallningarna kom som anfall

Turid har själv känt av de här besvären. Under lång tid drabbades hon av kraftiga värmevallningar varannan timme dygnet runt och det gick naturligtvis ut över livskvaliteten.

Det värsta är att man blir så utmattad

– Jag skulle jämföra det med att få anfall. Värmevallningarna kom så plötsligt och var så intensiva att jag bara sprang till närmaste fönster och öppnade det på vid gavel. Det är naturligtvis obehagligt att uppleva det på jobbet, men det värsta är att man blir så utmattad, berättar Turid.

53-åriga Turid jobbar som sköterska på ett vårdboende. På fritiden deltar hon aktivt i föreningslivet hemma i norska Spillum. Dessutom har hon ett barnbarn.

Sömnlösa nätter

På dagarna var värmevallningarna besvärliga, men det var nätterna som var värst berättar Turid. Hon sov dåligt och vaknade ofta, vilket påverkade både orken och humöret.

– Jag är van vid att vara aktiv, både fysiskt och mentalt. Men nu tappade jag både orken och gnistan. Dessutom fick jag ofta kraftig huvudvärk, säger hon.

Turid testade olika preparat och ordinerades östrogentabletter av sin läkare. Det hjälpte ett tag, men effekten avtog snabbt. När hon fick höra talas om naturpreparatet Menakur och läste om andra kvinnor som hade goda erfarenheter av produkten bestämde hon sig för att testa den.

thor
Turid: Jag märkte av förbättringar ganska snabbt

– Det konstiga är att jag märkte av förbättringar ganska snabbt. Jag ville dock inte ropa hej för tidigt så jag gick nästan och väntade på att det skulle komma något bakslag. Det var inte förrän jag hade gjort slut på den första tablettkartan – och kände mig oändligt mycket bättre – som jag vågade tro på det, ler Turid.

Menakur fick värmevallningarna att försvinna

I dag har värmevallningarna minskat till en nivå som inte påverkar henne till vardags. Den kraftiga huvudvärken försvann också av bara farten. Turid har fått sin nattsömn tillbaka och därmed också energin, orken och humöret.

– Det kan min sambo bekräfta, skrattar Turid, som alltid har varit skeptisk till östrogen och läkemedel.

En produkt med 100 procent naturliga ingredienser

– Det är så onödigt att alla ska behöva kämpa på var sitt håll. Om min berättelse kan bidra till att någon annan får hjälp skulle det glädja mig mycket.

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Jag vill gärna prova Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dagar!

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för endast 0 kronor + porto 79 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad KOSTNADSFRI* förbrukning, direkt hem i din brevlåda.
* Du betalar endast 79 kr i frakt. Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.