Menakur Magasinet

– Jag menar att det är perfekt för dig under klimakteriet

– Jag bestämde mig för att testa Menakur mot värmevallningar, pms-besvär i form av humörsvängningar och sömnproblem. Jag är vansinnigt glad att jag gjorde det.

Det berättar Katrine (48) från Oslo till oss när vi pratar med henne. Hon befann sig i en svår situation. Hon hade under läng tid haft svåra klimakteriebesvär nattetid med vallningar. Hon fick höra talas om naturprodukten Menakur och tyckte att det lät intressant:

– Efter att ha använt Menakur i några månader, har mitt liv blivit mycket bättre. Jag vaknar inte längre upp i mitten av natten. Jag är väldigt nöjd med Menakur och upplever att jag svettas mindre på nätterna. Det är en fantastisk produkt, och jag menar att alla kvinnor som är i klimakteriet borde prova, säger Katrine.

Klimakteriet är inte längre ett problem

– Mitt humör har blivit mycket bättre. Jag känner mig mer motiverad till att sätta igång med vardagliga saker. Allt har blivit mycket bättre nu när värmevallningarna inte längre är ett problem, säger Katrine.

Härligt att bli av med värmevallningarna

Tusentals kvinnor i Norden använder MenaKur. Genom att använda MenaKur regelbundet har de blivit av med besvär som nattsvettningar, värmevallningar och dålig nattsömn. Dessutom innehåller Menakur ämnen som är viktiga för skelettet, såsom Vitamin-D, kalcium och magnesium. Katrine kan bekräfta att Menakur har en fantastisk effekt:

– Har ätit Menakur i to månader. Efter 3 veckor märkte jag att nattsömnen var bättre, vallningarna är borta och jag ser mer positivt på tillvaron än tidigare. Jag kan absolut rekommendera andra att testa Menakur. Ett annat plus är att Menakur innehåller vitaminer, mineraler och annat som är viktigt att få i sig. Nu rekommenderar jag preparatet till alla kvinnor med klimakteriebesvär, säger Katrine.

Vi firar – prova gratis!

Vill du prova och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en GRATIS provförpackning till dig. Det enda du behöver betala är 79 kr för frakten. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Jag vill gärna prova Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dagar!

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för endast 0 kronor + porto 79 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad KOSTNADSFRI* förbrukning, direkt hem i din brevlåda.
* Du betalar endast 79 kr i frakt. Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.