Menakur Magasinet

– Jag blev en helt ny person när jag blev av med värmevallningarna

Den som har problem med värmevallningar vet vad jag pratar om. Att bli av med dem var fantastisk, och jag rekommenderar verkligen Menakur!

– Det är viktigt att prata om något som drabbar så många. Värmevallningar och nattsvettningar drabbar många kvinnor i min ålder. För mig gick det ut över sömnen. Men inte nog med det. Livskvaliteten blev mycket sämre när jag inte fick någon vila och kunde samla kraft. Jag låg och vred mig i mina fuktiga sängkläder.

49-åriga June från Oslo i Norge hade typiska klimakteriebesvär, och framför allt värmevallningar. På dagarna var värmevallningarna besvärliga, men det var nätterna som var värst berättar June.

– Jag ville inte använda traditionella östrogenkurer. Anledningen är att sådana produkter ofta har biverkningar. Så jag letade efter en produkt med samma effekt, men med naturliga ingredienser. Det var min bästa vän som rekommenderade mig att köpa Menakur eftersom hon blev av med värmevallningarna, säger June. – Jag är så glad att hon valde att tipsa mig om produkten.

En fantastisk effekt

– Jag bestämde mig för att i alla fall prova så att jag skulle kunna säga att jag inte hade lämnat något åt slumpen. – Det tog bara en vecka. Efter några dagar började värmevallningarna att minska. Jag hade stora problem tidigare, så jag kände en stor förbättring. Det är helt fantastiskt! Jag är så glad att jag till sist har hittat något som hjälper mot värmevallningarna.

thor

– Menakur har inga biverkningar, vilket gör att man bara älskar produkten. Jag brukar berätta om mina erfarenheter för vänner och bekanta som är i samma situation, säger Julie.

Fick värmevallningarna att försvinna

– Jag märkte av förbättringar ganska snabbt. Jag ville dock inte ropa hej för tidigt så jag gick nästan och väntade på att det skulle komma något bakslag. Men det gjorde det inte. Idag upplever jag nästan aldrig värmevallningar längre, säger June.

Bra för alla kvinnor i klimakteriet!

I dag har värmevallningarna minskat till en nivå som inte påverkar henne till vardags. Den kraftiga huvudvärken försvann också av bara farten. June har fått sin nattsömn tillbaka och därmed också energin och humöret.

– Jag tror att alla kvinnor ska försöka Menakur om de upplever problem i klimakteriet. Produkten innehåller ingredienser som är bra för alla kvinnor i klimakteriet. Om min berättelse kan bidra till att någon annan får hjälp skulle det glädja mig mycket.

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Jag vill gärna prova Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dagar!

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för endast 0 kronor + porto 79 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad KOSTNADSFRI* förbrukning, direkt hem i din brevlåda.
* Du betalar endast 79 kr i frakt. Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.