Menakur Magasinet

– Naturligt är alltid bättre

Att hitta rätt hjälp för att lindra värmevallningar var lättare sagt än gjort för Annelie Nielsen. Men till sist upptäckte hon Menakur och kan nu äntligen andas ut – och slippa svettas!

I en värld full av läkemedel, mediciner och hälsopreparat är det inte alltid lätt att veta vad som är bäst, speciellt när man vill undvika biverkningar så långt det är möjligt.

Annelie Nielsen bor i Svalöv med make och hund och när hon inte jobbar natt på ett boende, umgås hon gärna med barn och barnbarn. Hon hade länge letat efter ett bra hjälpmedel för att bli av med värmevallningar, svettningar och andra mindre roliga påverkningar i sin kropp.

– Jag gick till Apoteket och fick tips om att prova deras eget preparat, så jag fick piller utskrivna av min läkare, men ingenting hjälpte. Dessutom mådde jag inte så bra över att behöva proppa i mig östrogen, som tyvärr finns i många av dessa läkemedel, berättar Annelie.

Naturligt är alltid bättre

En dag såg hon en annons för Menakur på Facebook och började läsa på om kosttillskottet. – Det var naturliga ingredienser, inget östrogen och det kändes som något för mig, så jag bestämde mig för att prova. Jag hade i princip provat allt annat och tänkte ”varför inte?”

Hon började använda Menakur regelbundet och upptäckte att det blev en betydande skillnad

– Mina värmevallningar är nu praktiskt taget borta, naturligtvis har jag svettningar ibland, men inte alls på samma sätt som förut. Jag känner mig piggare, gladare, lyckligare, ja, jag mår helt enkelt mycket bättre!

Bästa beslutet någonsin

Idag har Menakur blivit en naturlig del av hennes vardag och det finns ingenting som kan få henne att gå tillbaka till något annat preparat.

– Jag är så tacksam för att jag började med Menakur och kommer verkligen fortsätta använda det. Jag kan rekommendera det till alla som letar efter ett naturligt hjälpmedel för att slippa svettningar – och som gärna skulle må lite bättre på köpet. Ge det en chans, jag är superglad över att jag gjorde det!

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Menakur till HALVA PRISET! Kun 174,- GRATIS frakt

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!
Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.