Menakur Magasinet

Sålts i miljontals exemplar över hela världen

Om du köper nu, ger vi dig en månad KOSTNADSFRI förbrukning, direkt hem i din brevlåda!

Vissa av våra kunder upplever tyvärr inte den effekt de hade hoppats på när de börjat med Menakur. Det är viktigt för oss att förklara att det kan ta lite tid. Men det är ingen tvekan om att ett regelbundet intag ger effekt.

Naturligt tar tid

Eftersom Menakur innehåller skonsamma och naturliga ingredienser kan produkten användas under lång tid utan risk för biverkningar. Vi har kunder som upplever en omedelbar effekt, men i de flesta fall tar det minst 2–3 månader innan man märker av några större förändringar. Det beror på att människor har olika hög ämnesomsättning.

En långvarig användning ger den effekt som tusentals kvinnor upplever

Det är därför viktigt att du får in en rutin så att du kommer ihåg att ta dina tabletter varje dag. Då får kroppen tid att vänja sig vid produkten och förutsättningarna för att den ska hjälpa ökar. Även om du kanske inte märker så mycket i början kan du vara säker på att kroppen tillgodogör sig de verksamma ämnena.

Tusentals kvinnor använder Menakur

Genom att använda MenaKur regelbundet har de blivit av med besvär som nattsvettningar, värmevallningar, humörsvängningar och dålig nattsömn. Det är vi naturligtvis väldigt stolta över! Hela 9 av 10 kunder rekommenderar Menakur till andra kvinnor i klimakteriet. Vår önskan är att alla kvinnor i klimakteriet ska bli av med sina besvär.

Menakur: Bli av med dina besvär

Därför vill vi att du ska ge Menakur den chans produkten förtjänar. Använd Menakur regelbundet och upplev effekten du också!

Tidigare kunder får specialpris

Vi har nu en kampanj där alla tidigare kunder kan återaktivera sitt abonnemang till 0 kr (endast 79 kr i frakt). Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Jag vill gärna prova Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dagar!

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för endast 0 kronor + porto 79 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad KOSTNADSFRI* förbrukning, direkt hem i din brevlåda.
* Du betalar endast 79 kr i frakt. Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.