Menakur Magasinet

Du gjorde ett mycket bra val!

Hela 9 av 10 av våra kunder är så nöjda med Menakur™ att de rekommenderar produkten till andra kvinnor.

När kvinnor kommer i 40-årsåldern förändras mycket i kroppen. Besvären, som varierar från person till person, kommer ofta smygande och många upplever dem som mycket obehagliga. Därför är vi på Menakur inte så lite stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär.

thor
Specialutvecklad: Menakur är särskilt framtagen för kvinnor i klimakteriet.

Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder.

Bli av med värmevallningarna

För 90 % inträffar klimakteriet mellan 45 och 55 år, medan det för 5 % inträffar efter fyllda 55. Under denna period drabbas många kvinnor av värmevallningar och nattsvettningar. Genom att använda Menakur™ har tusentals kvinnor i Norden blivit av med värmevallningarna och några har till och med blivit av med besvären helt.

För Turid fungerade Menakur så bra att hon knappt trodde det var sant. Läs hennes berättelse här.

Allt fler kvinnor upplever effekten

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. En annan fördel är att Menakur innehåller ämnen som är viktiga för skelettet, som D-vitamin, kalcium och magnesium.
Benskörhet är vanligare i Sverige än på de flesta andra håll och kvinnor är särskilt drabbade, vilket beror på att kvinnor har mindre benmassa än män och att benmassan minskar kraftigt under klimakteriet.

När du kommer i klimakteriet är det viktigt att du får i dig ämnen som stärker skelettet. Menakur innehåller ingredienser som ger ett viktigt tillskott av näring under denna period då många förändringar sker i kroppen.

Kroppens ämnesomsättning är individuell

Hur lång tid det tar innan Menakur ger effekt kan därför variera från person till person. Många av våra kunder upplever en omedelbar lindring av sina besvär, medan andra upplever förändringen först efter 2-3 månaders användning. Därför bör du göra det till en rutin att ta dina Menakur-tabletter varje dag. På så sätt får kroppen en möjlighet att vänja sig vid produkten, vilket gör att förutsättningarna för att den fungerar för dig ökar.

Det du kan vara säker på är att kroppen tar upp de verkamma ämnena, även om du kanske inte märker så mycket i början. Och kom ihåg, produkten hjälper till att stärka dina ben. Det är viktigt för kvinnor i klimakteriet.