Menakur Magasinet

– En drömprodukt för oss över 60 år

Med åldern blir slimhinnorna torrare, vilket jag tydligt kände. Dessutom fokuserar jag på stark benhälsa nu.

– Det är mycket viktigt att ta hand om dina ben. Jag är väldigt glad att detta har blivit ett fokus för mig. Nu när jag tar Menakur varje dag vet jag att det finns mindre risk för brott i handleder, höfter och så vidare. Vi äldre kvinnor får lättare brott. Just därför är det viktigt att vara observant på detta, säger Vanessa (61) från Köpenhamn.

Utvecklat för dig som har passerat klimakteriet

Då man passerat klimakteriet klingar ofta värmevallningar och humörsvängningar av med tiden. Men de fortsatt låga östrogennivåerna kan istället leda till att slemhinnan i slidan blir tunnare och torrare, vilket kan bidra till en ökad känslighet för infektioner i underliv. I denna fas ökar också risken för förlust av benmassa – vilket ökar risken för brott.

– Länge sedan jag var sjuk

Om du befinner dig i den fas då du har passerat klimakteriet är Menakur perfekt för dig:

– Känner mig mer motiverad till att ”sätta” igång med diverse vardagliga saker och har blivit piggare. De aktiva substanserna har en bra effekt på mig, för jag kan inte komma ihåg den sista gången jag var sjuk. De problem som jag hade med slemhinnorna har försvunnit efter användning av Menakur. Det är en bra känsla, säger Vanessa.

– Ingen förkylning på år och dag!

– Jag ser mer positivt på tillvaron än tidigare. Tidigare har jag ofta haft urinvägsinfektioner, också det problemet har försvunnit. Menakur innehåller tranbär som har motverkat detta. Produkten är så bra att det nästan verkar för bra för att vara sant, säger Vanessa. – Produkten är perfekt för mig.

Skräddarsydd för dig

Menakur är anpassad till kvinnor som passerat klimakteriet, vanligen i 60-årsåldern och som börjar tänka på sin benhälsa:

– Många av mina vänner har upplevt brott och ledbesvär. Det har inte varit något problem för mig, och det är garanterat på grund av Menakur. Det är en oerhört bra produkt, säger Vanessa.

Menakur innehåller dessutom ämnen som motverkar värmevallningar och andra vanliga besvär. Det är med andra ord en produkt som kan ge många positiva effekter för dig som passerat 60 år.

– Det är en produkt som jag definitivt rekommenderar till alla kvinnor, säger Vanessa.

Vi firar – prova gratis!

Vill du prova och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en GRATIS provförpackning till dig. Det enda du behöver betala är 79 kr för frakten. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Jag vill gärna prova Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dagar!

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för endast 0 kronor + porto 79 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad KOSTNADSFRI* förbrukning, direkt hem i din brevlåda.
* Du betalar endast 79 kr i frakt. Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.