Menakur Magasinet

Denna produkt har hjälpt mig så mycket

– Perioden före och efter Menakur är svår att beskriva. Det är ganska fantastiskt hur mycket ett par tabletter kan hjälpa till.

Nina (44) från Köpenhamn har verkligen känt hur mycket vallningar kan påverka sinnesstämningen. Under lång tid drabbades hon av kraftiga värmevallningar varannan timme dygnet runt och det gick naturligtvis ut över livskvaliteten.

– Det är obehagligt att uppleva det. Det kändes som att på en sekund få hög feber och sedan kom svettningarna som gjorde mig genomblöt. Det är inte roligt, och alla kvinnor som har upplevt dessa problem vet vad jag pratar om, säger Nina. – Dessutom fick jag ofta kraftig huvudvärk.

Ett tips som förändrade mitt liv

– Jag provade mig fram med olika produkter, men jag upplevde inte att det blev någon skillnad. Till slut var jag nära att ge upp. Men en vän av mig hade försökt Menakur och rekommenderade mig att köpa produkten. Det förändrade mitt liv:

Värmevallningarna försvann!

– Jag trodde det var för bra för att vara sant. Jag provade och kände att mina humörsvängningar blev betydligt bättre. Och värmevallningarna, de försvann!

– Ganska snart märkte jag att svettningarna avtog. Det gick som i olika steg och jag tyckte att värmevallningarna successivt avtog. Efter en tid fick jag knappt några all, säger en glad Nina.

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. En annan fördel är att Menakur innehåller ämnen som är viktiga för skelettet, som D-vitamin, kalcium och magnesium. Dessa är aktiva substanser som alla kvinnor i klimakteriet bör ta för att stärka benhälsan.

Dessa tabletter har förändrat mitt liv

– Efter att ha använt Menakur i två månader så har mina besvär minskat avsevärt. Dessa tabletter har helt enkelt förändrat mitt liv. Om du upplever problem rekommenderar jag starkt att du försöker Menakur. Du kommer inte ångra det, avslutar Nina.

Vi firar – prova gratis!

Vill du prova Menakur och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en GRATIS provförpackning till dig. Det enda du behöver betala är 79 kr för frakten. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker!

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Jag vill gärna prova Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dagar!

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för endast 0 kronor + porto 79 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad KOSTNADSFRI* förbrukning, direkt hem i din brevlåda.
* Du betalar endast 79 kr i frakt. Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.