Menakur Magasinet

Därför kan rödklöver hjälpa mot klimakteriebesvär

Rödklöver kan därför lindra värmevallningar och torra slemhinnor under klimakteriet.
Örten innehåller nämligen ett växthormon som liknar östrogen.

Kosttillskottet Menakur innehåller rödklöver och andra naturliga ingredienser – och är utvecklat för att hjälpa kvinnor genom klimakteriet. Problem med slemhinnorna och värmevallningar är vanliga bekymmer, och Menakur kan hjälpa just mot detta.

-För bra för att vara sant

9 av 10 kvinnor som provat Menakur är så nöjda så att de rekommenderar produkten till andra:
– Jag trodde att det var för bra för att vara sant, säger Turid Helene Dahl, 53, som blev av med sina problem med värmevallningar när hon började med Menakur. – Nu har jag fått tillbaka min energi!

Kan reglera hormoner

Men hur verkar då rödklöver? Jo, rödklöver innehåller ett växthormon – så kallat fytohormon – som är snarlikt det kvinnliga könshormonet östrogen. Örten är en traditionell medicinalväxt och välkänd för sin förmåga att kunna reglera hormoner, och anses vara särskilt bra vid klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar och torra slemhinnor.

thor
Specialutvecklad: Menakur är särskilt framtagen för kvinnor i klimakteriet.

Förutom rödklöver innehåller Menakur även växtöstrogener från sojabönor, rödklöver, alfalfa och linfrön – växtöstrogener som har visat sig ha en god effekt mot värmevallningar.

Det här är Menakur

• Ett komplett kosttillskott mot klimakteriebesvär.
• Rekommenderas om du inte vill använda receptbelagda östrogenpreparat som kan ge biverkningar utan hellre vill ha ett naturligt alternativ med hög effekt.
• Innehåller naturliga örter, rödklöver, tranbär, magnesium och B-vitaminer.

Menakur motverkar värmevallningar, humörsvängningar, nedstämdhet, trötthet, urinvägsinfektioner, nattsvettningar och sömnsvårigheter.

Kampanj – prova till halva priset!

Vill du prova Menakur och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en provförpackning till dig endast 174 kr. Du behöver inte betala för frakten. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Menakur till HALVA PRISET! Kun 174,- GRATIS frakt

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!
Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.