Menakur Magasinet

Det är en drömprodukt för dig!

– Under en längre tid har jag haft svåra klimakteriebesvär nattetid med vallningar som gjort att jag knappt fått någon sömn. Efter att ha använt Menakur i en månad så har mina besvär redan minskat avsevärt.

Orden kommer från Linda (42 år) från Oslo. Vallningarna var ett stort problem för henne, och hon var tvungen att hitta en lösning. Hon upplevde att livet förändrades efter att hon började använda Menakur:

– Jag provade mig fram med olika produkter, men jag upplevde inte att det blev någon skillnad. Till slut var jag nära att ge upp. Men då fick jag ett tips om Menakur av en bra vän. Och jag är väldigt glad att jag fick det där tipset, säger Linda.

Det gjorde susen. Värmevallningarna försvann nästan på en gång och nu när Menakur har blivit en naturlig del av hennes vardag, mår Linda bättre än någonsin.

– Det är underbart att kunna sova en hel natt utan att vakna svettig och istället sval och utsövd, säger Linda.

Bästa produktet mot värmevallningar

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. Dessutom innehåller Menakur ämnen som är viktiga för skelettet, såsom Vitamin-D, kalcium och magnesium.

Äntligen kan jag sova och slippa vara så trött dagtid

– Efter att ha använt Menakur en månad upplevde jag förändring både vad gäller humörsvängningar och bättre sömn. Jag är så tacksam för att jag började med Menakur och kommer verkligen fortsätta använda det. Jag kan absolut rekommendera det till alla som letar efter ett naturligt hjälpmedel för att slippa svettningar – och som gärna skulle må lite bättre på köpet, säger Linda.

Upplev Menakur-effekten – prova till halva priset!

Vill du prova Menakur och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en provförpackning till dig endast 174 kr. Du behöver inte betala för frakten. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Menakur till HALVA PRISET! Kun 174,- GRATIS frakt

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 148.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!
Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.