Menakur Magasinet

Äntligen slipper jag jobbiga värmevallningar

Ewa Julin led av värmevallningar som störde henne framför allt på jobbet.
Men så provade hon naturpreparatet Menakur. – Jag blev mycket bättre efter några dagar, och nu har jag inga problem alls, berättar hon.

Ewa Julin, 57, från Göteborg började få klimakteriebesvär i 50-årsåldern.
– Det var värmevallningarna som plågade mig. Några andra symtom har jag faktiskt inte känt.

Vallningar som en jättevåg

Hon började äta östrogen-tabletter och besvären så gott som försvann. Men efter en ”tia” – störning i hjärnans blodcirkulation, med symtom som vid stroke – 2017 får Ewa inte behandlas med östrogen.

– Då blev det riktigt jobbigt. Upp till tio gånger om dagen var det som att en jättevåg sköljde över mig. Det kändes som att på en sekund få hög feber och sedan kom svettningarna som gjorde mig genomblöt. I tio minuter kunde det pågå.

Var skeptisk

Ewa jobbar som sjuksköterska på stroke-enheten på Sahlgrenska.
– En vallning triggas av att man agerar, och gick larmet var det som att sätta på en knapp, jag visste att en vallning var på väg.

Av en slump hörde Ewa talas om kosttillskottet Menakur som blivit populärt i Norge där det produceras. Preparatet består av 100 procent naturliga ingredienser, bland annat rödklöver vars isoflavoner – växtämne som liknar det kvinnliga könshormonet östrogen – kan bidra till att stimulera östrogennivåerna under klimakteriet.

thor
Specialutvecklad: Menakur är särskilt framtagen för kvinnor i klimakteriet.

– Jag är väldigt skeptisk mot naturmedel, det har jag alltid varit. Men jag var samtidigt desperat, och hade redan testat flera preparat från hälsokostbutiken, men de gav ingen som helst effekt.

Fungerar lika bra som östrogen

Bara efter någon dag med Menakur mådde Ewa betydligt bättre. – Jag märkte skillnad direkt. Det här var före jul, och i dag har jag inga problem alls – det är fantastiskt! Visst: jag får vallningar, men de är korta och som en västanfläkt jämfört med förr. De stör mig inte.

Menakur fungerar precis lika bra som östrogenet gjorde på mig.

– Dessutom känns det bra att medlet bara består av naturliga ingredienser, och är helt utan biverkningar. Ett annat plus är att Menakur innehåller vitaminer, mineraler och annat som är viktigt att få i sig. Nu rekommenderar jag preparatet till alla kvinnor med klimakteriebesvär.

Upplev Menakur-effekten – prova till halva priset!

Vill du prova Menakur och se om det kan vara något för dig? Fyll i dina uppgifter nedan så skickar vi en provförpackning till dig endast 174 kr. Du behöver inte betala för frakten. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Menakur till HALVA PRISET! Kun 174,- GRATIS frakt

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 148.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för halva priset, endast 174 kr. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad förbrukning till HALVA PRISET!
Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.