Menakur Magasinet

– Äntligen kan jag sova gott utan att få värmeslag!

Att kunna sova en hel natt utan att vakna av värmevallningar är något som Carina Bladh länge bara hade vågat drömma om. Tack vare Menakur kan hon nu äntligen få ner temperaturen!

Carina hade länge stora problem med värmevallningar, framför allt på nätterna.

Det gick bättre på somrarna när vi kunde ha fönstret öppet, men det är ju ingen möjlighet nu på vintern och då har det varit riktigt svårt att få sova, berättar hon.

Värmevallningarna gjorde det omöjligt att sova

Carina, som bor med sin man i Ronneby i Karlskrona, har länge försökt göra något åt sina värmevallningar. För några år sedan var hon på resa i Italien, vid samma tidpunkt som hon i samråd med läkare gått med på att prova östrogentabletter.

– Jag var skeptisk redan från början, men valde att ändå prova. Det blev total katastrof. Jag fick tillbaka min mens, hade riktigt ont och mådde jättedåligt.

Andra hälsopreparat inte lika bra

Carina har alltid föredragit örtmediciner och andra naturliga preparat framför piller och mediciner med starka biverkningar. Men trots att hon testat olika naturliga läkemedel från hälsokostbutiker, var det svårt att bli av med värmevallningarna.

thor
Gjorde susen: – Menakur är det enda som faktiskt fungerar

– Jag provade mig fram med några olika produkter, men jag upplevde inte att det blev någon skillnad. Till slut var jag nära att ge upp, men när jag såg en annons på Facebook om Menakur, som skulle vara både naturligt och väldigt effektivt så tänkte jag: ”Äh, jag testar!”

Det gjorde susen. Värmevallningarna försvann nästan på en gång och nu när Menakur har blivit en naturlig del av hennes vardag, mår Carina bättre än någonsin.

– Givetvis är jag fortfarande varm ibland, men jag mår mycket bättre och har inte alls samma problem på nätterna. Nu slipper min man också klaga på att jag hela tiden lyfter på täcket så han börjar frysa, berättar hon med ett skratt.

Bästa medicinen mot värmeslag

Hon har svårt att tänka sig att gå tillbaka till något annat preparat. I sitt arbete som skönhetsterapeut träffar hon många kvinnor i samma ålder och tipsar mer än gärna om Menakur.

– Jag har testat så många mediciner nu och Menakur är det enda som faktiskt fungerar. Alla som har problem med värmevallningar borde prova – att slippa svettas på nätterna är helt underbart!

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Jag vill gärna prova Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dagar!

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för endast 0 kronor + porto 79 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad KOSTNADSFRI* förbrukning, direkt hem i din brevlåda.
* Du betalar endast 79 kr i frakt. Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.