Menakur Magasinet

9 av 10 i klimakteriet väljer Menakur

Menakur™ är en naturprodukt som är utvecklad för att hjälpa kvinnor i klimakteriet. Hela 9 av 10 av våra kunder är så nöjda med Menakur att de rekommenderar produkten till andra.

När kvinnor kommer i 40-årsåldern förändras mycket i kroppen. Besvären, som varierar från person till person, kommer ofta smygande och många upplever dem som mycket obehagliga. Därför är vi på Menakur inte så lite stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär.

thor
Specialutvecklad: Menakur är särskilt framtagen för kvinnor i klimakteriet.

Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder.

Bli av med värmevallningarna

För 90 % inträffar klimakteriet mellan 45 och 55 år, medan det för 5 % inträffar efter fyllda 55. Under denna period drabbas många kvinnor av värmevallningar och nattsvettningar. Genom att använda Menakur™ har tusentals kvinnor i Norden blivit av med värmevallningarna och några har till och med blivit av med besvären helt.

För Turid fungerade Menakur så bra att hon knappt trodde det var sant. Läs hennes berättelse här.

May Ingunn är en annan av våra nöjda kunder. Hon hade provat nästan allt, men inget hade hjälpt mot klimakteriebesvären. Menakur däremot, fungerade från första dagen.

thor
May Ingunn: Värmevallningarna försvann direkt

– Det är helt fantastiskt! Jag är så glad att jag äntligen har hittat något som hjälper mot värmevallningarna. Jag kan fortfarande bli lite varm men skillnaden mot förut är jättestor. Tack vare att jag sover gott orkar jag mer både på jobbet och på fritiden, säger May Ingunn.

Allt fler kvinnor upplever effekten

Menakur hjälper mot vanliga klimakteriebesvär som värmevallningar, svettningar, rastlöshet och humörsvängningar. En annan fördel är att Menakur innehåller ämnen som är viktiga för skelettet, som D-vitamin, kalcium och magnesium.
Benskörhet är vanligare i Sverige än på de flesta andra håll och kvinnor är särskilt drabbade, vilket beror på att kvinnor har mindre benmassa än män och att benmassan minskar kraftigt under klimakteriet.

Upplev Menakur-effekten

Vill du prova Menakur och se om det kan vara något för dig? Fyll i formuläret nedan så skickar vi en provförpackning för endast 0 kronor + porto 79 kronor! Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

MENAKURVi firar over
60 000 sålda förpackninger

Jag vill gärna prova Menakur KOSTNADSFRITT* i 30 dagar!

  • 10 siffror
  • Din rabattkode är godkänd! Grattis, du får det första paketet Menakur til bara kr 89.

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Menakur för endast 0 kronor + porto 79 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Menakur för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!

Trygg och säker beställning. PostNord leverar.

Levereras direkt i din brevlåda. Trygghetsgaranti.

Har du ännu inte provat Menakur?

Vi är stolta över att tusentals kvinnor i Norden väljer Menakur för att få kontroll på sina klimakteriebesvär. Vi är överväldigade över det fantastiska mottagande Menakur har fått och vi uppskattar verkligen alla positiva kommentarer från våra kunder. Nu firar vi över 60 000 sålda förpackningar, och vi firar det med ett fantastiskt erbjudande:

För att du skall få den äkta Menakur-känslan, ger vi dig en månad KOSTNADSFRI* förbrukning, direkt hem i din brevlåda.
* Du betalar endast 79 kr i frakt. Introduktionserbjudandet gäller endast nya kunder och en gång per hushåll.